• Wat is private lease?

  Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat je een bepaalde periode een maandbedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Alle kosten die je normaal bij een auto hebt zoals de wegenbelasting, pechhulp, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn bij dit maandbedrag inbegrepen. 

  Je betaalt naast het maandbedrag alleen nog de brandstof en eventuele boetes die je rijdt. Bij het aflopen van je lease-contract lever je de auto in en kun je weer een nieuwe auto leasen.

  Een soort telefoon-abonnement dus, maar dan voor je auto.

 • Wie zijn wij?

  DirectLease heeft als eerste online leasemaatschappij van Nederland het leasen van auto’s transparant gemaakt. Niet voor niets zeggen wij dat je bij DirectLease direct weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen kleine onbegrijpelijke lettertjes, geen uitgeklede modellen. Dat is DirectLease! Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing. 

  Een ervaren team van enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om advies te geven. Dat kan via telefoon of natuurlijk via de mail.

 • Wat zijn de voordelen van private lease?

  Als je een nieuwe auto wilt rijden, is leasen vaak de beste oplossing. Jouw autokosten zijn vooraf helder en staan min of meer vast. Je hoeft je met private lease geen zorgen te maken over de verzekering, banden, reparatie en onderhoud en verkoop van de auto na afloop van het leasecontract. DirectLease schaft de auto voor je aan, hier heb je zelf geen omkijken naar. DirectLease zorgt voor zorgeloos rijplezier tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks leasetarief.

   
 • Wat zijn de nadelen van private lease?

  Echte nadelen kent private lease niet. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden als je overweegt een private lease contract aan te gaan:

  • Private lease is een financiële verplichting voor langere tijd (in dit geval 24, 36, 48 of 60 maanden).
  • Je dient in te kunnen schatten hoeveel kilometers je rijdt
  • De auto is tijdens het leasen geen economisch eigendom
 • Waarom kies je Private Lease van DirectLease?

  Naast de algemene voordelen van private lease biedt leasen bij DirectLease je nog wat andere extra's. Deze voordelen bieden andere aanbieders vaak niet.

  • Geen leeftijdsdiscriminatie

  Andere partijen hanteren vaak een toeslag als je jonger bent dan bijvoorbeeld 20 jaar, of ouder bent dan 70. Bij DirectLease is iedereen gelijk.

  • Geen toeslag bij te weinig schadevrije jaren

  Andere partijen hanteren vaak een vanaf prijs die alleen geldt als je 8 of meer schadevrije jaren hebt opgebouwd. Bij DirectLease is de vanaf prijs ook gewoon echt de vanaf prijs, wij rekenen geen schadevrije jaren toeslag.

  • Keurmerk Private Lease

  DirectLease is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit is hét private lease keurmerk voor de leasebranche. Met het keurmerk private lease weet je zeker dat je bij een betrouwbare partij zit met eerlijke voorwaarden. Op https://www.directleaseprivate.nl/keurmerk-private-lease kun je meer lezen over het keurmerk.

 • Hoe zit het met mijn privacy?

  DirectLease respecteert je privacy en zorgt ervoor dat met jouw persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig wordt omgegaan.

  Je persoonsgegevens worden gebruikt voor het afsluiten en uitvoeren van overeenkomsten betreffende de producten en diensten die wij aanbieden en andere, daarmee nauw samenhangende overeenkomsten. Ook worden zij verwerkt als wij een gerechtvaardigd belang hebben, zoals een goede bedrijfsvoering, reclame en direct marketing doeleinden. Verder verwerken wij de gegevens wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Wij kunnen jouw persoonsgegevens voorts anoniem / niet herleidbaar verwerken voor statistische en wetenschappelijke doeleinden en ter verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten.
  Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen dan, als dat vanwege een specifieke aanleiding noodzakelijk is. Wij zullen dan ook alleen persoonsgegevens verwerken die in een bepaald verband afdoende, ter zake dienend en niet buitensporig zijn.

  Op eerste verzoek zal DirectLease inzage geven in jouw persoonsgegevens zoals door DirectLease in haar systemen verwerkt. Wijzigingen kunnen, indien van toepassing, worden doorgegeven.
  Desgewenst kunnen gegevens worden verwijderd indien er geen sprake (meer) is van een overeenkomst. Deze verzoeken tot inzien, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens kunnen gestuurd worden naar info@directlease.nl of per post naar DirectLease B.V., Goudstraat 70, 7554 NE, Hengelo.