• Mag ik zelf een trekhaak onder mijn leaseauto laten zetten?

  Heb je zelf al een trekhaak gekocht of wil je deze liever door een ander bedrijf laten monteren, dan is dat geen enkel probleem. Het is wel van belang dat hierdoor geen schade aan de auto ontstaat.

 • Kan ik een trekhaak bij mijn auto krijgen?

  Natuurlijk kan dit. De kosten voor de trekhaak en de montage delen we door de looptijd van het contract.  Het bedrag wat hieruit komt tellen we bij het leasetarief op.

 • Hoe gaat de aflevering van mijn private leaseauto precies in zijn werk?

  De private leaseauto wordt tegen betaling van € 75,- door onze dealer bezorgd op elk gewenst adres in Nederland. Deze kosten worden separaat aan je doorbelast door DirectLease. Je kunt de privé leaseauto ook ophalen bij onze dealer, uiteraard zijn hier dan geen kosten aan verbonden.

  Let op: wanneer je kiest voor het laten thuisbezorgen van de auto dan komt een chauffeur de auto via de weg naar je toe brengen. Deze persoon kan je geen uitleg geven over de auto. Mocht je vragen hebben over de auto dan mag je altijd naar een dichtstbijzijnde merk dealer gaan. 

 • Hoe snel kan de private leaseauto worden afgeleverd?

  De levertijd varieert sterk per merk en model. Bij elke auto wordt daarom de verwachte levertijd getoond. Deze periode start na financiële acceptatie en ondertekening van het contract. 

  Een auto uit voorraad is doorgaans veel sneller leverbaar. Bekijk de actuele voorraad op https://www.directleaseprivate.nl/direct-rijden/.

   

 • Wordt de private lease auto afgeleverd met een volle tank brandstof?

  Ja, onze private lease auto's worden met een volle tank afgeleverd. Omdat dit tegenwoordig niet meer is inbegrepen in de afleveringskosten van de auto wordt deze brandstof wél aan je doorbelast.

  Om je toch wat prettiger de weg op te laten gaan belasten wij slechts een deel van de kosten van deze volle tank aan je door, te weten € 44,-.

  Let op, als je de auto laat bezorgen kan deze over de weg rijdend naar je vervoerd worden, uiteraard is dan bij aankomst de tank niet meer vol.