• Tot wanneer worden de auto's afgeleverd in 2017?

  DirectLease levert auto's af tot 15 november 2017. Komt je auto na deze datum binnen bij de dealer dan vindt de aflevering plaats begin januari 2018.

 • Hoe gaat de aflevering van mijn private lease auto precies in zijn werk?

  De private lease auto wordt tegen betaling van € 65,- door onze dealer bezorgd op elk gewenst adres in Nederland. Deze kosten worden separaat aan je doorbelast door DirectLease. Je kunt de privé lease auto ook ophalen bij onze dealer, uiteraard zijn hier dan geen kosten aan verbonden.

   

 • Hoe snel kan de private lease auto worden afgeleverd?

  De levertijd varieert sterk per merk en model. Bij elke auto wordt daarom de verwachte levertijd getoond. Deze periode start na financiële acceptatie en ondertekening van het contract. 

  Een auto uit voorraad is doorgaans veel sneller leverbaar. Bekijk de actuele voorraad op https://www.directleaseprivate.nl/direct-rijden/

 • Wordt de private lease auto afgeleverd met een volle tank brandstof?

  Ja onze private lease auto's worden met een volle tank afgeleverd. Omdat dit tegenwoordig niet meer is inbegrepen in de afleveringskosten van de auto wordt deze brandstof wél aan je doorbelast. Om je toch wat prettiger de weg op te laten gaan belasten wij slechts een deel van de kosten van deze volle tank aan je door, te weten € 44,-.