• Is de auto voorzien van stickers?

  Nee. De auto is niet voorzien van stickers of ander promotiemateriaal. Ook de kentekens zijn niet voorzien van Private Lease promotie.

 • Ik rijd meer dan 12.000 km per jaar, kan dat?

  Dat kan! Rijd je meer dan de afgesproken 12.000 km per jaar dan is bijkopen van privé lease kilometers simpel, goedkoop en vooral onbeperkt! Alle meer gereden kilometers boven de 12.000 km worden jaarlijks of maandelijks met je verrekend. 

  Voorbeeld:
  Rijd je 5000 kilometer per jaar meer (kom je totaal op 20.000 km), dan kost dat:
  5000 x €0.06= €300 ofwel €25,- per maand. 

  Let op: de meerprijs van het voorbeeld (€0.06) kan verschillen met de prijs die is aangegeven bij andere auto's. De daadwerkelijke meerprijs weten? Raadpleeg hiervoor de pagina van de door jouw gekozen auto.

  Zo houden we het simpel, transparant en betaalbaar!

 • Worden alle auto's aangeboden voor Private Lease?

  Bij DirectLease zijn (bijna) alle auto's te verkrijgen in private lease. Naast het standaard aanbod op onze website kun je een op maat gemaakte private lease offerte opvragen. Een op maat gemaakte private lease offerte kun je op de volgende manier aanvragen:

  1. Surf naar www.directlease.nl
  2. Doorloop het offerteproces voor een zakelijke lease-offerte voor de auto van je wensen
  3. Kopieer het offertenummer en e-mail dit naar sales@directleaseprivate.nl

  Je ontvangt van dan ons een op maat gemaakte private lease offerte.

 • Zijn alle private lease auto’s altijd nieuw?

  We hebben zowel nieuwe auto's als occasions in ons private lease aanbod. 

 • Kan ik accessoires of opties toevoegen aan mijn auto?

  Ja, dit is mogelijk maar wel binnen bepaalde grenzen. Als jij aangeeft in welke auto je geïnteresseerd bent, dan nemen wij contact met je op om jouw wensen of aanpassingen door te spreken. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke private lease offerte.

 • Beschikken de private lease auto's over airconditioning?

  Bijna al onze modellen zijn standaard voorzien van een audio installatie en airconditioning. En op een enkel model na zijn zijn het allemaal 5-deurs auto's. Wij hanteren geen meerprijzen in de vorm van "comfort packs" voor elementen die ons inziens standaard op een auto moeten zitten.

   
 • Kan ik kiezen voor all-season banden?

  Het is mogelijk om voor je private lease auto all-season (all weather) banden te bestellen. Hiermee ben je zowel in de zomer als winter veilig op weg. 

   
 • Kan ik een andere auto krijgen? Bijvoorbeeld een 3-deurs of automaat?

  Wij bieden meerdere auto's, waaronder ook enkele 3-deurs uitvoeringen en auto's met een automaat aan op www.directleaseprivate.nl. Al deze auto's zijn scherp geprijsd.