• Kan ik een auto huren voor de zomervakantie?

  Het is helaas niet mogelijk om een andere auto bij ons te huren voor de zomervakantie.

 • Kan ik een proefrit maken, voordat ik een auto ga leasen?

  Wij zijn een online leasemaatschappij, wat inhoudt dat we geen nieuwe auto's op voorraad hebben staan. Een proefrit maken bij ons is hierdoor niet mogelijk, maar we begrijpen heel goed dat je dit wilt. We raden je aan om dan even langs te gaan bij een autodealer bij jou in de buurt.

 • Is de auto voorzien van stickers?

  Nee. De auto is niet voorzien van stickers of ander promotiemateriaal. Ook de kentekens zijn niet voorzien van Private Lease promotie.

 • Ik rijd meer dan 12.000 km per jaar, kan dat?

  Dat kan! Rijd je meer dan de afgesproken 12.000 km per jaar dan is bijkopen van privé lease kilometers simpel, goedkoop en vooral onbeperkt! Alle meer gereden kilometers boven de 12.000 km worden jaarlijks of maandelijks met je verrekend. 

  Voorbeeld:
  Rijd je 5.000 kilometer per jaar meer (kom je totaal op 17.000 km), dan kost dat:
  5.000 x €0,06= €300 per jaar ofwel €25,- per maand. 

  Let op: de meerprijs van het voorbeeld (€0,06) kan verschillen met de prijs die is aangegeven bij andere auto's. De daadwerkelijke meerprijs weten? Raadpleeg hiervoor de pagina van de door jouw gekozen auto.

  Zo houden we het simpel, transparant en betaalbaar!

 • Worden alle auto's aangeboden voor Private Lease?

  Bij Private Lease van DirectLease zijn (bijna) alle auto's te verkrijgen.
  Naast het standaard aanbod op onze website kun je ook een op maat gemaakte private lease offerte opvragen.

   

  Dit kan op de volgende manier:
  1. Je gaat naar www.directlease.nl, onze zakelijke lease website.
  2. Kies hier het gewenste merk en model, waarna je de gewenste uitvoering kunt aangeven.
  3. Het samenstellen van de auto: rechts in beeld kun je de gewenste looptijd en kilometrage aangeven.
  Let op het “Eigen risico” bij private lease is altijd €300 en “Winterbanden” zijn niet mogelijk, wel is het mogelijk om “All weather banden” te nemen de kosten hiervan zijn €15 per maand.
  4. Scroll langzaam naar beneden om alle gewenste opties aan de auto toe te voegen. Je moet voordat je een offerte krijgt sowieso een lak kleur en bekleding kleur gekozen hebben. Aan de rechterkant klik je op “Offerte”.
  5. Klik op “Registreren” waarna je enkele persoonsgegevens dient in te vullen. Als je alles ingevuld hebt klik je op “log in”.
  6.Klik vervolgens op “Mijn Directlease” en in het volgende scherm op “Bekijk offerte” waarna het Offertenummer zichtbaar wordt, dit is een 7-cijferig nummer.
  7. Stuur dit offertenummer naar sales@directleaseprivate.nl, je ontvangt binnen 1 á 2 werkdagen een private lease tarief op maat.

 • Zijn alle private lease auto’s altijd nieuw?

  We hebben zowel nieuwe auto's als occasions in ons private lease aanbod. 

 • Kan ik accessoires of opties toevoegen aan mijn auto?

  Ja, dit is mogelijk maar wel binnen bepaalde grenzen. Als jij aangeeft in welke auto je geïnteresseerd bent, dan nemen wij contact met je op om jouw wensen of aanpassingen door te spreken. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke private lease offerte.

 • Beschikken de private lease auto's over airconditioning?

  Bijna al onze modellen zijn standaard voorzien van een audio installatie en airconditioning. En op een enkel model na zijn zijn het allemaal 5-deurs auto's. Wij hanteren geen meerprijzen in de vorm van "comfort packs" voor elementen die ons inziens standaard op een auto moeten zitten.

   
 • Kan ik kiezen voor all-season banden?

  Het is mogelijk om voor je private lease auto all-season (all weather) banden te bestellen. Hiermee rij je zowel in de zomer als winter veilig op de weg. 

   
 • Kan ik een andere auto krijgen? Bijvoorbeeld een 3-deurs of automaat?

  Wij bieden meerdere auto's, waaronder ook enkele 3-deurs uitvoeringen en auto's met een automaat aan op www.directleaseprivate.nl. Al deze auto's zijn scherp geprijsd.