• Wat is private lease?

  Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat je een bepaalde periode een vast maandtarief betaalt om gebruik te maken van een auto. Alle kosten die je normaal bij een auto hebt zoals de wegenbelasting, pechhulp, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn bij dit maandbedrag inbegrepen. Handig toch!

  Je betaalt naast het maandtarief alleen nog de brandstof en eventuele boetes die je ontvangt. Aan het einde van jouw leasecontract lever je de auto in en kun je weer een nieuwe auto leasen. 

  Private lease is dus een soort telefoonabonnement, maar dan voor je auto!

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Wie zijn wij?

  DirectLease heeft als eerste online leasemaatschappij van Nederland het leasen van auto’s transparant gemaakt. Niet voor niets zeggen wij dat je bij DirectLease direct weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen kleine onbegrijpelijke lettertjes en geen uitgeklede modellen. Dat is DirectLease! Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing. 

  Een ervaren team van enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om advies te geven. Dat kan telefonisch maar natuurlijk ook per mail of via de chat.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Wat zijn de voordelen van private lease?

  Als je een zuinige auto wilt rijden, is leasen vaak de beste oplossing. Jouw autokosten zijn vooraf helder en staan min of meer vast. Je hoeft je met private lease geen zorgen te maken over de verzekering, afschrijving, banden, reparatie, onderhoud en verkoop van de auto na afloop van het leasecontract. Ook wordt de auto voor je aangeschaft, hier heb je zelf geen omkijken naar. 

  DirectLease staat voor zorgeloos rijplezier tegen een aantrekkelijk maandelijks leasetarief!

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Wat zijn de nadelen van private lease?

  Echte nadelen kent private lease niet. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden als je overweegt een private lease contract aan te gaan:

  • Private lease is een financiële verplichting voor langere tijd (in dit geval 24, 36, 48 of 60 maanden). Lease jij liever voor een kortere periode? Bekijk dan eens ons maandelijks opzegbaar aanbod!
  • Je dient in te kunnen schatten hoeveel kilometers je rijdt.
  • De auto is tijdens het leasen geen economisch eigendom.
  • De leaseovereenkomst wordt geregistreerd bij het BKR. Wil je meer informatie over hoe het precies zit met private lease en BKR? Bekijk dan de pagina private lease en BKR.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Waarom kies je Private Lease van DirectLease

  Naast de algemene voordelen van private lease biedt leasen bij DirectLease je nog wat andere extra's. Deze voordelen bieden andere aanbieders vaak niet.

  • Geen leeftijdsbeperking

  Ben jij jonger dan 20 jaar of ouder dan 70 jaar? Bij DirectLease doen we niet moeilijk over jouw leeftijd, wij zijn er namelijk voor iedereen!

  • Geen toeslag bij te weinig schadevrije jaren

  Bij Private Lease van DirectLease is de vanaf prijs ook gewoon echt het maandtarief. Dit bedrag is voor iedereen hetzelfde, ongeacht de schadevrije jaren. Wij vinden namelijk dat particulier leasen  voor iedereen voordelig moet zijn!

  Tip: je bouwt wel schadevrije jaren op. Je kunt deze opvragen aan het einde van jouw leasecontract.

  • Keurmerk Private Lease

  DirectLease is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit is hét private lease keurmerk voor de leasebranche. Met het keurmerk private lease weet je zeker dat jij bij een betrouwbare partij zit met eerlijke voorwaarden. Wil je meer lezen over welke 5 zekerheden het keurmerk jou biedt?

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Hoe zit het met mijn privacy?

  DirectLease respecteert je privacy en zorgt ervoor dat met jouw persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig wordt omgegaan. Middels de privacy verklaring informeren wij je graag over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760