• Mag ik zelf een trekhaak onder mijn leaseauto laten zetten?

  Heb je zelf al een trekhaak gekocht of wil je deze liever door een ander bedrijf laten monteren, dan is dat geen enkel probleem. Het is wel van belang dat hierdoor geen schade aan de leaseauto ontstaat.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Kan ik een trekhaak bij mijn auto krijgen?

  Natuurlijk kan dit. De kosten voor de trekhaak en de montage delen we door de looptijd van het contract. Het bedrag wat hieruit komt, tellen we bij het leasetarief op.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Hoe gaat de aflevering van mijn private leaseauto precies in zijn werk?

  Jouw private leaseauto kan worden bezorgd, maar je mag deze ook zelf komen ophalen. Jij bepaalt wat voor jou het fijnste is.

  Laten bezorgen op het vaste land
  Als je ervoor kiest om de leaseauto te laten bezorgen, wordt hier €75 voor in rekening gebracht. De auto wordt voor dit bedrag op elk gewenst adres, behalve op de Waddeneilanden, in Nederland bezorgd.

  Wanneer je kiest voor het laten thuisbezorgen van de auto, dan wordt deze door een chauffeur bestuurd en afgeleverd bij het door jou opgegeven adres. Deze persoon kan jou helaas geen uitleg geven over de auto. Heb je vragen over de leaseauto, dan mag je altijd langskomen bij de voor jou dichtstbijzijnde merkdealer.

  Zelf ophalen*
  Liever zelf de private leaseauto ophalen? Dat kan uiteraard ook! Als de auto klaar staat, ontvang je een berichtje waarin staat bij welke merkdealer jij jouw nieuwe of occasion auto kunt ophalen. 

  Laten bezorgen op de Waddeneilanden
  Woon je op de Waddeneilanden en wil je dat de leaseauto wordt bezorgd? Geen enkel probleem! Je kunt ervoor kiezen om de auto op het vasteland in ontvangst te nemen (€75) en zelf voor de oversteek te betalen of je laat ons dit regelen. Als je hiervoor kiest, houd er dan wel rekening mee dat het bezorgtarief vanwege de oversteek en extra reistijd, iets hoger wordt. Benieuwd wat dit bedrag voor jou gaat zijn? Ons team helpt jou graag verder:

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Hoe snel kan de private leaseauto worden afgeleverd?

  De levertijd varieert sterk per merk en model. Op de website wordt per auto de verwachte levertijd vermeld. Deze periode start na de financiële acceptatie en ondertekening van het contract. 

  Tip: een auto uit voorraad is doorgaans snel leverbaar. Bekijk de actuele voorraad op Private Lease: snel leverbaar

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Wordt de private lease auto afgeleverd met een volle tank brandstof?

  Ja, onze private lease auto's worden met een volle tank afgeleverd. Omdat dit tegenwoordig niet meer is inbegrepen in de afleveringskosten van de auto wordt deze brandstof aan je doorbelast.

  Om je toch wat prettiger de weg op te laten gaan belasten wij slechts een deel van de kosten van deze volle tank aan je door, te weten € 44,-. Ga jij een volledige elektrische auto rijden? Dan worden deze kosten niet aan jou doorbelast.

  Let op: als je de auto laat bezorgen kan deze over de weg rijdend naar je vervoerd worden, de tank is dan bij aankomst niet meer vol.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760