• Kan ik mijn leaseauto delen via een autodeel platform zoals SnappCar?

  Ja dat kan! Bij een aantal door ons geselecteerde private lease deals wordt de mogelijkheid geboden om een leasecontract af te sluiten in combinatie met een autodeel oplossing. Ben je enthousiast geworden over carsharing? Kies jouw gewenste auto en selecteer de autodeel optie. Heb je jouw samengestelde auto besteld? Dan neemt Snappcar contact met je op om een afspraak in te plannen voor het plaatsen het Snappcar Keyless systeem.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Wat is autodelen precies?

  Geld verdienen met jouw private lease deelauto wanneer je de auto zelf niet gebruikt! Dat klinkt als de omgekeerde wereld, maar het kan echt! Zoals de naam al doet vermoeden, is autodelen een constructie waarbij verschillende personen gebruik kunnen maken van jouw leaseauto. Jij biedt jouw leaseauto aan voor carsharing in jouw buurt en bespaart zodoende op jouw maandlasten.

  Zodra je kiest voor een leasecontract met een autodeel mogelijkheid via SnappCar, bepaal jij zelf hoe vaak en hoe lang jij jouw auto verhuurt. Een stilstaande leaseauto kost geld. Daarom biedt Private lease van DirectLease in samenwerking met autodeelplatform SnappCar de perfecte oplossing om geld te verdienen met jouw stilstaande particuliere leaseauto!

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Lees de 10 voordelen waarom jij jouw private lease auto wilt delen

  1. Drie maanden gratis SnappCar Proef abonnement (daarna €29,99 per maand)
  1. Het Keyless entry systeem van SnappCar wordt gratis ingebouwd zodra je kiest voor het delen van jouw private lease auto.
  1. Het autodeel abonnement is maandelijks opzegbaar, óók binnen de proefperiode.
  1. Verhuur jouw auto wanneer je deze zelf niet nodig hebt en verdien zo je maandlasten terug, of maak zelfs winst!
  1. Verhuren gaat makkelijk en snel via de SnappCar app.
  1. Maximale flexibiliteit: Jij bepaalt als verhuurder van de auto zelf wanneer jij jouw auto aanbiedt voor verhuur, hoe vaak je de auto verhuurt, hoe lang de auto gehuurd kan worden en tegen welk tarief jij jouw auto deelt.
  1. Vertrouwd jouw autodelen: Je bent zelf vrij om huurverzoeken te accepteren of weigeren. De autodeel app van SnappCar biedt de mogelijkheid het beoordelingsprofiel van de huurder in te zien. Zo kun jij jouw auto comfortabel delen terwijl je zelf op vakantie bent.
  1. Geen sleuteloverdracht! De auto is te openen met de telefoon, dus je hoeft zelf niet aanwezig te zijn! Het ingebouwde kastje van SnappCar geeft de auto een Keyless entry, waardoor de auto alleen toegankelijk is voor de partij die de auto op dat moment gebruikt. Dit ben jij zelf op de momenten dat je de auto niet verhuurt en dit is de hurende partij op de momenten dat je het betreffende huurverzoek verzoek geaccepteerd hebt.
  1. Iedere verhuur is gedekt via de Allianz schadeverzekering.
  1. De facturatie gaat automatisch! Zowel het betalen voor jouw leasecontract als het ontvangen van de verhuuropbrengsten gaat geheel automatisch via jouw eigen rekening.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Wat zijn de voorwaarden om een leaseauto te delen?

  Wanneer jij jouw auto zelf niet gebruikt, is het jammer dat je betaalt voor een stilstaande private lease auto. Private lease van DirectLease biedt de mogelijkheid om jouw particuliere leaseauto te delen in combinatie met het autodeelplatform SnappCar.

  Wil jij graag gebruik maken van een private leasecontract met een auto deeloplossing? Voeg dan de contractoptie ‘autodelen’ toe aan het leasecontract van jouw occasion! De eerste drie maanden kun je gratis uitproberen of het autodelen bij jouw situatie past. Je betaalt dan alleen het maandelijkse leasetarief van jouw gekozen leaseauto.

  Na de proefperiode van drie maanden betaal je:

  €39,95 per maand voor het SnappCar abonnement + jouw maandelijkse leasetarief. Het SnappCar abonnement is maandelijks opzegbaar, ook binnen de proefperiode. Bekijk onze geselecteerde private lease modellen met een autodeel mogelijkheid! Zodra jij aangeeft dat je jouw auto wilt delen, wordt het SnappCar kastje voor een keyless entry ingebouwd. Met dit kastje kun je via het SnappCar platform jouw leaseauto verhuren wanneer het jou uitkomt, zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn om de sleutel te overhandigen!

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760

 • Hoe kan ik mijn auto delen met andere particulieren?

  Heel makkelijk! Je download de SnappCar app en zie wie, wanneer jouw leaseauto wil huren. Heb je jouw auto zelf even niet nodig? Open het profiel van de huurder en bekijk aan de hand van zijn reviews of je zijn huurverzoek wilt accepteren.

  Je hoeft niet thuis te zijn en er vindt geen sleuteloverdracht plaats! Door keyless entry is jouw auto te openen met de telefoon. Een geruststelling voor jou: de auto is alleen toegankelijk voor de partij die de auto op dat moment gebruikt. Dit ben jij zelf op de momenten dat je de auto niet verhuurt en dit is de hurende partij op de momenten dat je het huurverzoek verzoek accepteert.

  Vragen?
  E-mail: sales@directleaseprivate.nl
  Telefoon: 0541 - 571 760